NEW STEP BY STEP MAP FOR پمپ سانتریفیوژی

New Step by Step Map For پمپ سانتریفیوژی

New Step by Step Map For پمپ سانتریفیوژی

Blog Article

پمپ‌های اسید عمدتاً برای جابجایی موادی مانند اسیدها (مانند اسید سولفوریک و اسید نیتریک)، حلال‌ها، مواد شوینده، کاستیک سودا، آب‌کاری فلزات، و دیگر مواد شیمیایی استفاده می‌شوند.

به محض ورود به سایت با دنیایی از کالا های صنعتی آب رو به رو می‌شوید! هر آنچه که نیاز دارید و به ذهن شما خطور می‌کند در اینجا پیدا خواهید کرد.

باید توجه داشته باشید که پمپ وکیوم ضد اسید پلیمری بر اساس نوع سیال و مقدار فشار در مدل های مختلفی ساخته شده اند. سیال هایی مثل انواع مواد شیمیایی و اسیدها ومحلول های بازی و … جزو مواد اصلی مورد نیاز برای صنایع امروزی هستند اما بدی آن ها این است که موجب آسیب شدید به فلزات و آلیاژهای فلزی می شوند به همین دلیل نمی توان از پمپ های معمولی برای انتقال این مواد استفاده کرد و بهتر است به سراغ پمپ های وکیوم ضد اسید برویم تا بخاطر این محلول ها دچار آسیب نشوند.

جنس مواد سازنده. مهم ترین نکته ای که در هنگام تهیه پمپ مواد شیمیایی باید به آن توجه کنید، جنس مواد سازنده و همچنین موادی است که می خواهید با استفاده از پمپ جا به جا کنید. ابتدا مشخص کنید که چه موادی را می خواهید با استفاده از پمپ جا به جا کنید و سپس پمپی تهیه نمایید که مواد سازنده آن نتوانند با مایعات در حال عبور شما واکنش نشان دهد.

در این روش برای گردش پروانه، از میدان مغناطیسی استفاده می شود که توسط دو آهنربای قوی استفاده می شود.

همچنین اطمینان حاصل نمایید که جهت چرخش پروانه با فلش رنگی روی پوسته پمپ هم جهت باشد. تدابیر ایمنی مانند تامین تهویه کافی، استفاده از تجهیزات حفاظتی و پیروی از روش‌های مناسب رسیدگی به اسیدها نیز باید برای محافظت از پرسنل و تجهیزات اجرا شود.

با انجام عمل رفت و برگشت مواد شیمیایی با مقدار مشخص تزریق می گردد.

مشاوره با کارشناسان این حوزه یا مراجعه به دستورالعمل های صنعتی می تواند اطلاعات دقیق تری را برای نیازهای خاص شما ارائه دهد.

امروزه پمپ ضد اسید در انواع مختلفی تولید می‌شود که این مدل‌ها دارای ویژگی‌ها و کاربردهای به‌خصوصی هستند.

سیالاتی که پمپ‌های تفلونی می‌توانند منتقل کنند نیز شامل موارد زیر است.

انرژی more info مورد نیاز برای عمل این نوع دوزینگ پمپ الکترومغناطیس می باشد. به طوریکه در ساختار آنها مگنت قرار داشته که با عبور جریان برق دارای میدان مغناطیسی شده و در نهایت باعث میشود تا شفت به سمت راست و چپ حرکت نموده و تزریق مواد انجام شود.

از جمله ویژگی های خوب پمپ های پلیمری می‌توان به مقاومت شیمیایی، عملکرد و ایمنی اشاره کرد. برای شناخت پمپ‌های صنعتی و خصوصا برای محل‌ها و کارخانه‌های شیمیایی و اسیدی این مطلب به شما کمک می‌کند تا انتخاب خوبی را انجام دهید.پس با نیکاسان در این صفحه همراه باشید و از مطالب بهره ببرید. پمپ های مقاوم در برابر اسید، پمپ هایی هستند که برای انتقال سیالات اسیدی و خورنده به کار می‌روند و نوعا برای مواد شیمیایی با خورندگی بالا طراحی شده و مورد استفاده قرار می‌گیرند.

لازم به ذکر است که این نوع پمپ دارای حجم تزریقی کمتری نسبت به پمپ های برقی می باشد.

این پمپ ها قابلیت تولید در اشکال و اندازه‌های مختلف و پیچیده‌تر را داشته که برای کاربردهای خاص و ویژه استفاده می‌گردد.

Report this page